La candidatura i investidura de Carles Puigdemont com a nou president de la Generalitat ha generat una ràpida reacció a les xarxes socials, que s'han omplert de memes còmics

Molts usuaris van començar a fer ús de la sàtira i l'humor, sobretot fent referències al seu pentinat. En ser un personatge desconegut per al gran públic, molts van buscar algun famós que se li assemblés. Des de dissabte, alguns usuaris de les xarxes socials comentaven la seva similitud amb el còmic Andreu Buenafuente.

Precisament dilluns al vespre, Buenafuente estrenava nou programa a Canal+, i no va desaprofitar l'oportunitat per a convertir-se en el primer imitador televisiu de Puigdemont.

Durant el dissabte i el diumenge, també van fer fortuna a Facebook i Twitter una fotografia que mostra l'evolució de l'actor que encarna Harry Potter al llarg dels anys, essent una imatge de Puigdemont la més recent.

A Catalunya, qualsevol polític aspira a ser imitat al Polònia, el programa d'humor polític de TV3. De ben segur, que aquest dijous tindrem una versió "polonesa" de Cales Puigdemont