El torero Francisco Rivera ha publicat una foto torejant una vaqueta amb la seva filla de cinc mesos en braços i ha deslligat les crítiques en les xarxes socials. "Debut de Carmen. És la cinquena generació que toreja en la nostra família. El meu avi va torejar així amb el meu pare. El meu pare va torejar així amb mi i jo ho he fet amb les meves filles Cayetana i ara amb Carmen #orgullodesangre", indica el matador de toros en el seu compte d'Instagram.

Als pocs minuts de publicar la foto aquest diumenge 24 de gener, els comentaris en contra de la imatge van provocar la resposta del torero, que, a les dues hores, va pujar, al costat de la foto de la seva filla, una altra d'ell de petit amb el seu pare, el torero Paquirri, per justificar que es tracta d'una tradició familiar. "Es repeteix la història. Visca la millor herència, el sentiment, la puresa, honor", argumenta en la mateixa xarxa social.

La polèmica ha generat que Francisco Rivera s'hagi convertit en 'trending topic' a Twitter entre comentaris sarcàstics d'usuaris, que fan paral·lelismes amb la diputada de Podem Carolina Bescansa i el seu nadó en el Ple del Congrés o amb la foto de Michael Jackson ensenyant el seu fill per la finestra.