El proper 11 de febrer obrirà portes al Vendrell un parc eròtic, amb la intenció d'oferir diferents tipus de jocs i gimcanes per a públic adult, trencant els "estereotips" dels sexshops. Així ho ha assegurat Elizabeth Barrientos, impulsora del negoci, qui explica que el local oferirà activitats i festes per a parelles i solters per "recuperar la vessant infantil i desenfadada de cadascú, afegint-hi una barreja de sensualitat i erotisme". Amb tot, Barrientos defensa que 'Sexy Park' s'adreça a tot el públic adult, sense necessitat de fer jocs eròtics, ja que l'objectiu final és "que la gent es diverteixi i tingui la festa que exactament vol". El local estarà ubicat al polígon La Cometa i obrirà de dimecres a diumenge.

La gerent de 'Sexy Park' considera que el Vendrell és un punt estratègic per a aquest negoci "perquè en tota la Costa Daurada no hi ha cap establiment similar". El local estarà obert al públic general i admetrà reserves per a festes privades. Des d'un inici, oferirà una carta de 50 jocs i 12 gimcanes, mentre que s'organitzaran activitats mensualment.

Entre els actes previstos, hi ha 'cites exprés' o tallers de 'Body painting', "on es busca ajudar les persones a què aprenguin a confiar en la seva parella i a divertir-se conjuntament", ha explicat Elizabeth Barrientos. A banda dels jocs i activitats dirigides, el local també oferirà visites amb una sexòloga i cursets d'streptease.