Sopars, viatges, el pla perfecte per al cap de setmana, o aquell tractament de bellesa que sempre s'ha desitjat. Aquests són alguns de les propostes que es podran trobar a Cuponísimo, una marca registrada d'àmplia utilització a tot l'estat.

Però, què és Cuponísimo? Es tracta d'un nou servei de Diari de Girona que busca oferir en exclusiva i amb descomptes de fins al 70% les millors propostes d'arreu de Catalunya. El seu funcionament és molt senzill. Aquesta plataforma en línia aprofita el poder de compra col·lectiu per aconseguir grans descomptes per als nostres usuaris en tot tipus d'àmbits, com bellesa, salut, viatges, entrades per a concerts i espectacles, gastronomia, activitats esportives i un llarg etcètera. Per accedir a aquestes ofertes només cal registrar-se com a usuari a Diaridegirona.cat.

Des de la web de Cuponísimo a Girona, els usuaris podran veure totes les propostes. Podran escollir la que més els agradi i realitzar el pagament a través d'aquesta plataforma segura. Amb això, es garanteix la tranquil·litat del client en el procés de compra. Després del pagament, l'usuari rebrà al seu correu electrònic un cupó que haurà d'imprimir i després ja podrà gaudir del seu pla perfecte.

Cada dia, Cuponísimo i Diaridegirona.cat oferiran descomptes en exclusiva que estaran actius durant poques hores, per la qual cosa caldrà estar atent per poder caçar-les. A més a més, l'usuari també tindrà accés a una altra sèrie d'avantatges com poden ser cursos de formació presencial o en línia, i l'última moda en aparells tecnològics i electrònics amb grans descomptes. Si entra a cuponisimo.diaridegirona.cat i descobrirà les millors ofertes de tot Catalunya de la mà de Diari de Girona.