La xicota de Risto Mejide sembla voler ser tan polèmica com la seva parella. De només 19 anys, Laura Escanes, s'ha atrevit a pujar un vídeo al seu canal de Youtube ensenyant els seus tatuatges, entre ells un que reprodueix la firma de Mejide i que tatuat en una natja.

La jove barcelonina confessa en el vídeo que li feia vergonya mostrar públicament tantes parts del seu cos, però al mateix temps explica que volia compartir amb els seus seguidors el significat dels seus tatoos, ja que afirma que diuen molt d'ella. En la seva última publicació com 'youtuber' afegeix a més un vídeo en el qual es veu com es tatua la firma del seu xicot. Però aquest no és l'únic disseny que porta marcat en la seva pell en referència a Risto.

Les reaccions al vídeo no s'han fet esperar. De moment compta amb prop d'un miler de comentaris, molts dels quals no han agradat gens a Laura, que s'ha defensat així davant els nombrosos insults que ha rebut: "És més brut i arrogant insultar a una dona pels motius que siguin que ensenyar parts del cos. ÉS UN CUL. Som lliures de fer EL QUE ENS DONI LA GANA AMB LA NOSTRA VIDA I AMB EL NOSTRE COS. Si vols comentar que sigui amb respecte. FARTA."