GASTRONOMIA

Curs de pastisseria per celíacs

Diari de Girona organitza un curs de pastisseria per a celíacs

11.05.2016 | 10:44
Curs de pastisseria per celíacs

De la mà de la Gemma Conflent aprendrem quins cereals porten gluten i quins no i, el més important, aprendrem a substituir les farines amb gluten per farines alternatives no comercials. Elaborarem receptes que podrien semblar complicades sense utilitzar farina de blat: massini, coulant de xocolata negra, carrotcake, pastís de xocolata, lioneses... i a més, el resultat serà igual de bo que les receptes originals.

Receptes que farem al curs:

- Pastís de xocolata, avellana i trufa
- Carrotcake amb cobertura de formatge
- Coulant de xocolata negra
- Lioneses
- Galettes bretones

El curs tindrà lloc el proper dissabte 21 de maig a les 10:00 h a l'Aula Gastronòmica del Mercat del Lleó.

Preu d'inscripció: 12€

Inscripcions: Diari de Girona. Pg. General Mendoza, 2. 17002 Girona. ESGOTADES TOTES LES PLACES!

Més informació a participacio@ddgmedia.cat

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit
Enllaços recomanats: Premis cinema