De la mà de la Gemma Conflent aprendrem quins cereals porten gluten i quins no i, el més important, aprendrem a substituir les farines amb gluten per farines alternatives no comercials. Elaborarem receptes que podrien semblar complicades sense utilitzar farina de blat: massini, coulant de xocolata negra, carrotcake, pastís de xocolata, lioneses... i a més, el resultat serà igual de bo que les receptes originals.

Receptes que farem al curs:

- Pastís de xocolata, avellana i trufa

- Carrotcake amb cobertura de formatge

- Coulant de xocolata negra

- Lioneses

- Galettes bretones

El curs tindrà lloc el proper dissabte 21 de maig a les 10:00 h a l'Aula Gastronòmica del Mercat del Lleó.Preu d'inscripció: 12€

Inscripcions: Diari de Girona. Pg. General Mendoza, 2. 17002 Girona. ESGOTADES TOTES LES PLACES!

Més informació a participacio@ddgmedia.cat