De la mà de la Gemma Conflent aprendrem quins cereals porten gluten i quins no i, el més important, aprendrem a substituir les farines amb gluten per farines alternatives no comercials. Elaborarem receptes que podrien semblar complicades sense utilitzar farina de blat: massini, coulant de xocolata negra, carrotcake, pastís de xocolata, lioneses... i a més, el resultat serà igual de bo que les receptes originals.
Receptes que farem al curs:
- Pastís de xocolata, avellana i trufa
- Carrotcake amb cobertura de formatge
- Coulant de xocolata negra
- Lioneses
- Galettes bretones
El curs tindrà lloc el proper dissabte 21 de maig a les 10:00 h a l'Aula Gastronòmica del Mercat del Lleó.Preu d'inscripció: 12€
Inscripcions: Diari de Girona. Pg. General Mendoza, 2. 17002 Girona. ESGOTADES TOTES LES PLACES!
Més informació a participacio@ddgmedia.cat