La jove dissenyadora gironina Mireia Vidal acaba d'inaugurar una botiga a la ciutat de Barcelona on mostra la seva col·lecció de moda nupcial. Es tracta d'un pas més en la meteòrica carrera d'aquesta jove de només 19 anys, que a banda del seu Show Room de Barcelona també compta amb oficines a Nova York, Londres i Mèxic.

Nascuda entre modistes, Mireia Vidal va sentir passió per la moda i la confecció des que era una nena. Als 12 anys, dissenyava davantals que després venia en les fires i, amb 16, va organitzar la seva pròpia desfilada benèfica. L'any 2014, la Reina Leticia va acudir a un acte en el Fòrum Impulsa de Girona i es va mostrar interessada per un vestit dissenyat per Mireia Vidal. Temps després la jove dissenyadora va crear un vestit de seda salvatge amb blonda daurada i incrustacions de Swarovsky que va regalar a la Reina Leticia. L'abril de l'any passat els seus dissenys van desfilar en les passarel·les de Nova York, a l'Studio Art de Manhattan.

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha estat l'encarregat d'inaugurar la nova botiga de 600 metres quadrats situada al carrer Buenos Aires de la capital catalana.

Mireia Vidal Brides és una de les firmes amb més creixement dins de la moda nupcial catalana. L'any passat, el sector a Catalunya va augmentar les seves exportacions durant el passat any prop d'un 24%, amb un volum de vendes d'aproximadament 270 milions d'euros. A Espanya les exportacions van suposar una mica més de 616 milions, dels quals més del 43% procedeixen de Catalunya.