El rànquing dels millors restaurants del món escalfa motors

La llista, que ara encapaçala el gironí Celler de Can Roca, es farà pública la setmana vinent - De moment, s'han avançat els locals que van del 51 al 100

08.06.2016 | 07:18
Fotografia dels premiats de l´any passat

Tres restaurants espanyols figuren entre els llocs 51 i 100 de la llista dels Millors Restaurants del Món, donada a conèixer ahir, a l'espera que el dilluns vinent s'anunciï el tram dels 50 primers en una gala Nova York.

En aquesta edició -que l'any passat va atorgar el primer lloc a El Celler de Can Roca de Girona-, els prop de 900 xefs i experts en gastronomia que voten per a The World 's 50 Best, han inclòs per segona vegada en el rànquing, el Nerua Guggenheim Bilbao, de Josean Alija. Concretament se situa en el lloc 55, el que suposa millorar tretze posicions respecte el rànquing de l'any passat.

El jurat ha fet baixar el Diverxo (Madrid), de David Muñoz, de lloc 59 al 79, i han deixat Martin Berasategui, en el lloc 59, dues posicions milor que l'any anterior.

Tant Muñoz com Berasategui s'han mostrat en els últims anys molt crítics amb aquesta llista.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema