Com cada temporada, les setmanes de la moda masculina que se celebra a les ciutats més importants del món com París o Nova York, mostren les noves tendències que es traslladaran de la passarel·la al carrer. Avui, us comentem quins complementes es portaran durant els mesos d'estiu:

1. Sandàlies: Què seria de l'estiu sense unes bones sandàlies per no passar calor? Les marques d'alta costura les proposen així:

Gucci

2.Choker: el choker torna a l'actualitat com a tendència tot i que ja ho havia estat als anys 90. Un dels culpables, possiblement, és el dissenyador Hedi Slimane incloent-lo en la seva desfilada tardor-hivern 2015/2016 de Saint Laurent .

3. Tailoring: Tot i que no sigui un complement com a tal, els "total look tailoring" s'estan convertint en una de les tendències indiscutibles d'aquesta temporada. Qui va dir que els vestits eren només per anar a l'oficina?

4. Ulleres de sol: Com seria possible protegir-nos del sol sense unes bones ulleres? Les firmes de moda les creen de totes les formes, colors o textures. Quina és la teva preferida?

5. Anells

6. Sabatilles esportives: Des que es van posar de moda, han dominat tant les passarel·les com el carrer. N'hi ha de totes les marques i models, per a tots els gustos. Us en proposem algunes: