Agents de l'Agrupació de Trànsit van sorprendre, la setmana passada, a un individu que circulava pel carril Bus-VAO de la carretera A-6, en direcció Madrid, amb una nina al seient del copilot. Els carrils VAO són ??carrils per a Vehicles amb Alta Ocupació. Es fixa un nombre mínim d'ocupants, se senyalitza el carril explicant quantes persones han de viatjar a bord del vehicle per poder-lo fer servir i qui ho compleix pot viatar-hi ja que és més àgil que els altres. Aquests carrils estan pensats per intentar reduir el nombre de vehicles que entren a les ciutats.

L'actuació va tenir lloc quan agents del destacament de trànsit especial que es trobaven verificant la correcta circulació pel carril, van observar com en un dels turisme hi viatjava en el seient de l'acompanyant el que en un primer moment van pensar que podia ser una nena.

Malgrat les altes temperatures portava una indumentària d'abric, per la qual cosa va infondre sospites en els agents. Per aquet motiu es va procedir a aturar el vehicle, comprovant que en efecte viatjava una sola persona juntament amb una nina de grans dimensions perfectament vestida amb roba de nena que no corresponia a l'època estival en la qual ens trobem (folre polar blau, pantalons negres, ulleres de sol, gorra i auriculars).