Jugar amb la moda està bé, però hi ha límits. Moltes persones tendeixen a posar-se qualsevol cosa sense tenir en compte els colors o les textures de les peces que combinen. Tots volem anar espectaculars tots els dies. Gràcies al nostre bon gust i a aquestes aplicacions ho podem intentar.

1. Cloth: està disponble per iOS i permet fer fotos a les peces i així provar diferents looks ficticis que seran emulats en la pantalla del telèfon mòbil.

2. Whattoweather: disponible per iOS i Android, t'ajuda a triar el millor look en funció de la meteorologia del lloc on has d'anar. D'aquesta manera, el temps no et sorprendrà i sempre sabràs si portar jaqueta o no, si posar-te botes o sandàlies...

3. Pose: disponible per iOS i Android, ofereix possibles outfits segons el lloc on vius. A més, Pose ofereix la possibilitat d'ajudar-nos a triar looks per a les ocasions més especials.

4. ASAP54: tots ens hem enamorat d'alguna peça que veiem a algú pel carrer. Ara, gràcies a aquesta aplicació, tenim l'oportunitat de saber d'on procedeix aquest producte. A més de reconèixer roba, disposa d'un equip d'estilistes que ens recomanen sobre el nostre vestuari.

5. Walk In My Closet: ens permet organitzar la nostra llista de compra per decidir que volem comprar. Està vinculada a Instagram.

6. WiShi: crea un armari virtual i ho comparteix amb la resta d'usuaris que tenen l'aplicació.

Gràcies a aquestes aplicacions no tens excusa per no lluir espectacular tots els dies.