Sempre s'ha dit que els bessons idèntics tenen una connexió especial. Fins i tot que estant separats poden arribar a sentir, en alguns casos, el que li passa a l'altre. Una cosa similar és el que els ha passat a Sarah Mariuz i Leah Rodgers, dues germanes bessones que, vivint una a Denver i l'altra a Califòrnia, van donar a llum als seus respectius primers nadons el mateix dia ia la mateixa hora, tenint en compte les seves diferents zones horàries.

Rodgers va donar a llum al seu fill a la 01:18 hores de la matinada d'aquest dimarts, mentre que una hora després Mariuz va portar al món a una nena. Segons informa el diari digital Today.com, les bessones de 35 anys no havien "pactat" quedar-se embarassades al mateix temps.

Un cop van saber que ho estaven, de fet, en principi sortien de comptes amb quatre dies de diferència.

Ambdues afirmen al citat mitjà nord-americà que si bé estan encantades amb la coincidència, no els ha estranyat massa. Ja hi va haver sorpresa a l'hora de comunicar a la família que anaven a ser mares. Sense parlar entre elles van decidir donar la notícia el Dia d'Acció de Gràcies, però res més trobar-se de seguida van saber que estaven en estat.