Tres dels integrants de la banda de rock U2 van deixar ahir a la nit bocabadats amb la seva presència als assistents a la sala Jockey, en plena avinguda Reino de València, on van anar com a convidats d'un esdeveniment privat i on van demanar degustar cerveses locals i escoltar música que no fos la seva.

Allà hi havia el líder del mític grup, Bono, al costat del guitarrista, The Edge, i el baixista, Adam Clayton. Només va faltar Larry Mullen, el quart integrant del mític grup. Els tres tenen previst assistir a un casament i a la festa prèvia que es va celebrar a l'esmentat local valencià.

Així ho ha relatat al diari Levante-EMV el propietari del local, David Núñez, qui encara no se'n sap avenir després de l'experiència, quan els tres membres del grup irlandès de rock més famós del món van aparèixer pel seu local a les deu del nit per abandonar-al voltant de la una.

Núñez qualifica Bono i als seus companys de banda com "molt trempats i propers", de fet, no van dubtar a deixar-se fotografiar amb ells.

El grup, d'unes 40 persones, celebrava una festa prèvia a un casament que se celebrarà aquest cap de setmana prop de València. Pel que sembla, Bono és amic del nuvi que es casa amb una valenciana en un lloc i data desconeguts.

La festa es va desenvolupar a la terrassa de l'establiment per aplacar les altes temperatures de la nit. "Estem encara al·lucinats", reconeix Núñez, que destaca la naturalitat amb què es va desenvolupar la festa privada i el comportament d'aquestes estrelles mundials del rock, que actualment no es troben immersos en gira alguna.