Un magistrat ha donat 72 hores a uns pares que volen posar "Llop" al seu nadó per triar un nom alternatiu per al nen. Altrament, serà ell mateix qui esculli un nom que cregui apropiat. De la mateixa manera, el ministeri fiscal també s'ha oposat a la inscripció registral amb el nom de "Llop" i es remet a la doctrina de la Direcció General dels Registres i del Notariat.

Ignacio i Maria, els pares del nadó, van recollir al Registre Civil de Fuenlabrada aquesta providència, juntament amb un altre acte amb data de 29 de juliol, en què se'ls notifica que "no pertoca a la inscripció de naixement amb el nom propi "Llop" sense perjudici que els progenitors manifesten un nom alternatiu en el termini de tres dies".

En l'esmentada interlocutòria es recorda que l'article 54 paràgraf II de la Llei del Registre Civil es prohibeixen els noms "que facin confusa la identificació". A més, indica que la Resolució de la Direcció general dels Registres i del Notariat de data 18 d'octubre de 2005 ja s'han pronunciat sobre la imposició del nom propi 'Llop'. En el seu Fonament III recorda que "estan prohibits els noms que facin confusa la identificació i aquesta prohibició arriba sens dubte al nom proposat, que es correspon amb un cognom especial".

Ignasi i Maria, que des de fa mesos van decidir posar al seu nadó "Llop", per l'amor que processen a aquest animal, han posat en marxa una campanya a Change.org per protestar per la mesura i en tot just dues setmanes s'han recaptat més de 19.000 signatures.