L'actor Orlando Bloom, enxampat totalment nu durant les seves vacances a Itàlia al costat de Katy Perry. L'estrella cinematogràfica i la seva parella passen uns dies de descans a Sardenya i els paparazzi, que fan guàrdia dia i nit al voltant dels enamorats, han captat a l'intèrpret de 39 anys com la seva mare el va portar al món mentre gaudia d'un passeig al mar.

Les imatges van ser difoses per 'Daily News' i ja han donat la volta al món, demostrant el magnífic físic de què presumeix el britànic. La intèrpret de 'Roar', en canvi, va lluir un biquini i tampoc va semblar importar-li que el seu noi lluís d'aquesta guisa tot i ser conscients dels centenars d'objectius que es posen sobre ells des que es coneix la seva relació.

El passat dia 29 de juliol, Bloom i Perry van ser vistos a l'aeroport de Heathrow (Londres) per passar uns dies al país natal de l'actor. Just un dia abans, la cantant de 31 anys va donar un discurs i va entonar dos dels seus temes en la Convenció Nacional del partit Demòcrata, com a suport a la seva candidata, Hillary Clinton.