Seine Runa va canviar de vida fa tres anys. Va deixar el seu treball com a especialista en recursos humans i es va dedicar en cos i ànima a la seva passió, la filigrana (quilling, en anglès).

Aquesta artista turca s'ha reinventat als 33 anys amb una tradició que es va posar molt de moda en el Renaixement i que es basa en crear petites obres d'art en paper. El que va començar sent un hobby per trencar amb la monotonia es va acabar convertint en una nova forma de vida; la pròpia Runa confessa que encara que ara treballi set dies a la setmana, és feliç.

Per què l'obra de Seine Runa s'ha tornat tan popular?

El seu do per realitzar imatges i objectes preciosistes en què predomina el color i l'alegria ha conquistat milers d'usuaris. En el seu perfil de les RRSS, així com en la seva pròpia pàgina web, l'artista comparteix amb els seus seguidors les seves creacions, que semblen tretes d'un idíl·lic món de fantasia.

La mateixa Sena ha reconegut que al principi no se li va donar gens bé la tècnica del quilling: "Buscant a Internet em vaig trobar amb una imatge de colors que es va fer de paper utilitzant la tècnica de filigrana. Vaig tractar de fer-ho, però va resultar horrible!" , explica al seu web.

A partir de llavors, la creadora va començar a explorar amb la tècnica fins a trobar el seu estil propi, dissenyant les seves pròpies plantilles, cosa que li aporta llibertat i originalitat.

Qui anava a dir-li a aquesta especialista en recursos humans que un dia deixaria l'empresa en la qual tenia el futur assegurat per dedicar-se a realitzar precioses obres d'art amb les seves mans? Sena Runa es mostra feliç amb aquesta nova etapa: "M'encanta portar colors fructífers a la vida dels altres i m'agrada que es difongui la meva alegria en tants llocs del món". Un exemple únic que realitzar el treball amb amor ens assegura el millor resultat.