La història d'amor entre aquesta parella formada per un home de Miami i una dona de Jackonsville s'ha convertit en una de les més comentades de les xarxes. La particularitat no només resideix en la diferència d'edat entre tots dos (ell té 68 anys i ella 24) sinó més aviat pel gran secret que acaben de descobrir junts.

Tres mesos després del seu casament, la jove estava fent una ullada uns àlbums familiars del seu marit quan va descobrir que en una de les fotografies, fruit del primer matrimoni del seu espòs, apareixia el seu propi pare. L'home havia perdut qualsevol contacte amb els seus fills després de divorciar-se de la seva primera dona, que a més es va mudar amb els nens, tal com informa el Florida Sun Post.

L'home s'havia casat novament en una altra ocasió, però aquest matrimoni també va fracassar.

Afortunat en el joc, desafortunat en l'amor... Després de guanyar la loteria l'home es va mudar a una luxosa casa i va decidir provar de nou sort amb les dones, així que es va inscriure en un web de cites especialitzada en unir homes grans amb dones joves.

Llavors, va contactar amb la qual (sense saber-ho) era la seva néta i des del primer moment van connectar. Van començar a quedar i tot i que van parlar de les seves famílies mai van aprofundir en aquest aspecte. De fet, la jove li va explicar a la seva parella que el seu pare, l'havia fet fora de casa sent adolescent després d'haver-se quedat embarassada.

Després de recuperar del xoc inicial que va suposar conèixer el parentiu, el matrimoni ha decidit lluitar pel seu amor i seguir junts. "Cada parella és diferent i especial a la seva manera. Sento que el nostre vincle és tan fort que fins i tot alguna cosa com això no és suficient per fer que ens donem per vençuts ", va dir la dona.