Un jove de 16 anys disfressat de pallasso diabòlic va ser apunyalat aquest dilluns a Berlín per un adolescent de 14 a qui va intentar espantar, i va haver de ser operat d'urgència perquè es temia per la seva vida, segons ha informat la Policia alemanya.

L'atac es va produir dins d'una onada d'episodis a Alemanya en el qual persones vestides de pallassos diabòlics espanten a vianants i els amenacen, fins i tot amb motoserres, destrals o navalles.

Segons el relat dels fets oferit per les forces de seguretat, els dos menors eren coneguts del barri i l'agressor va procurar els primers auxilis al malmès pallasso diabòlic després de l'incident fins que va arribar al lloc l'ambulància.

El menor, de 14 anys, va ser retingut temporalment per la policia, encara que posteriorment va ser entregat als seus pares mentre s'estudia el cas.

Des de la policia se subratlla que els pallassos que espanten a altres persones poden ser condemnats a fins a un any de presó i recorden que els agredits tenen dret a defensar-se d'un atac "però han de també mantenir la proporció".