Michael Schumacher ha estrenat aquest diumenge un nou perfil a Facebook i a Instagram. L'excampió del món de Fórmula fa tres anys que està retirat de la vida pública recuperant-se de l'accident d'esquí patit als Alps el 2013 i que va obligar als metges a induir-li un coma durant mesos.

Ambdós perfils estan gestionats per Sabine Kehm, la manager de Schumacher i la seva obertura coincideix amb el 22è aniversari de la primera victòria en un Gran Premi de Fórmula 1. Va ser al circuit d'Adelaida, a Austràlia.

"Benvinguts a tots. Michael [Schumacher] és al paddock! Ens encanta compartir records amb vostès i quin millor inici pot ser que l'aniversari del primer títol que va aconseguir Michael". Amb aquestes paraules, el perfil del pilot dóna la benvinguda als visitants.

L'alemany Michael Schumacher va sortir del coma i va abandonar l'hospital de Grenoble on estava ingressat l'any 2014. Hi havia entrat el 29 de desembre del 2013 arran del greu accident patit mentre esquiava. Des d'aleshores continua la seva "llarga recuperació" fora de l'hospital.