n Aquest mes de desembre es publicarà el Diccionari de les Religions dirigit a nois i noies d'entre deu i catorze anys, a càrrec de l'Associació Unesco per al Diàleg Interreligiós a proposta de la direcció general d'Afers Religiosos i amb el suport de la Fundació la Caixa.

El volum és el resultat del treball conjunt entre experts en ciències de les religions, pedagogs, ensenyants i persones de referència de les idferents comunitats religioses que coneixen la seva pròpia tradició i que sovint desenvolupen tasques que estan relacionades amb l'educació dins de la seva comunitat. L'obra ha estat escrita per Lourdes Monfort i Ricard Toledo i coordinada per Pilar Claret i Francesc Torradeflot.

A més, compta amb il·lustracions a càrrec de Leticia Ruiz que acompanyen les més de 300 entrades sobre les religions més conegudes a Catalunya, que s'agrupen en set temes.

El llibre valora la facilitació de la inclusió de les persones amb diferents capacitats i procura utilitzar un llenguatge no sexista. A més, inclou un joc de taula i dibuixos per tal de fer més fàcil i agradable entendre el vocabulari de les religions a joves d'aquesta edat.