Diari de Girona convida els seus lectors a participar en un sorteig de cara a les festes de Nadal amb què el guanyador aconseguirà un premi per un valor aproximat de 100 euros. Es tracta de la Llumineta de Nadal, i es jugarà en combinació amb les dues darreres xifres del Sorteig de Nadal, del proper 22 de desembre. El dia 23 es publicarà el nom del guanyador.

La promoció es posarà en marxa aquest dilluns, 12 de desembre, i qui hi vulgui participar només caldrà que es registri com a usuari al web www.diaridegirona.cat (si encara no ho és).

Un cop a dins, podrà obrir el desplegable de la Llumineta de Nadal que trobarà a la portada de la web i escollir de franc un dels cent números que hi haurà (cada usuari es podrà registrar només un cop i triar un sol número, però amb la seguretat que totes les caselles tindran opció a premi).

Cada una de les caselles correspondrà a una empresa, establiment o negoci que és qui oferirà el regal per un valor aproximat de 100 euros. Si hi ha més d'una persona inscrita en aquella mateixa casella, es farà un sorteig per triar el guanyador. El regal dependrà de la casella premiada, i pot ser des d'un lot de productes per comprar en aquell establiment, fins a despeses en àpats o en estades, entre d'altres.

El que es pot assegurar és que totes les caselles de la Llumineta tindran opció al premi, perquè si alguna quedés òrfena d'empresa, se'n faria càrrec el Diari de Girona.

Hi col·laboren:

Per a més informació podeu trucar al telèfon 972 20 20 66 o consultar les bases.