Eduard Fernández, José Sacristán, Emma Suárez, Adriana Ugarte, Leonor Watling, Álex de la Iglesia, José Coronado, Paco León, Bárbara Lennie o Raúl Arévalo són algunes de les estrelles que desfilaran aquesta per l'escenari de la IV edició dels premis Feroz que concedeix l'Associació d'Informadors Cinematogràfics d'Espanya (AICE).

En només quatre anys els premis Feroz s'han convertit en un referent per a la indústria audiovisual i són considerats l'equivalent espanyol dels Globus d'Or, amb el seu mateix to irònic.

Els nominats

Antonio de la Torre, nominat pel seu paper a Tarde para la ira, serà el conductor de la gala, que serà retransmesa en directe per #0 de Movistar+, amb guió i direcció de Diego San José, José A. Pérez Lledó y Borja Echevarría, responsables de programes com Vaya semanita o El intermedio.

La pel·lícula El hombre de las mil caras d'Alberto Rodríguez, amb deu nominacions, és la favorita en aquesta quarta edició dels premis. A aquest film el segueixen com a favorites Julieta de Pedro Almodóvar, amb nou nominacions, i Tarde para la ira, l'òpera prima de Raúl Arévalo, amb vuit.

Un monstruo viene a verme de Juan Antonio Baiona i Que dios nos perdone de Rodrigo Sorogoyen, estan nominats a set premis, i Kiki el amor se hace de Paco León, a quatre.

En televisió, El Ministerio del Tiempo és favorita amb vuit candidatures, seguida de Vis a vis amb cinc. El caso. Crónica de sucesos, Mar de plástico i Paquita Salas, la segueixen amb tres.