Les autoritats investiguen a Justin Bieber per una nova suposada agressió comesa en aquest cas en un restaurant de Los Angeles, quan el cantant va donar un cop de cap a un home.

Segons la informació del mitja especialitzat en notícies 'TMZ', l'incident es va produir la matinada de dissabte, un dia abans de la celebració dels premis Grammy, als quals estava nominat, al restaurant italià Serafina de la ciutat californiana.

Bieber es trobava en una festa privada cap a les 02.00 hora local i jugava a barallar-se, de broma, amb l'artista Kyle Massey.

En aquest moment, Bieber es va adonar que un home els estava gravant en vídeo, de manera que el cantant li va demanar que deixés de fer-ho i que eliminés les imatges.

Davant la negativa de l'home, Bieber li va donar un cop de cap.

Funcionaris de l'oficina del xèrif del comtat de Los Angeles van acudir a l'establiment per aclarir els fets, però quan van arribar el cantant ja havia abandonat el lloc.

Segons 'TMZ', la presumpta víctima no desitja presentar càrrecs contra Bieber, però de qualsevol manera les autoritats continuen amb la investigació per una agressió menor.

Un portaveu del restaurant Serafina va assegurar que la suposada víctima de l'agressió no era un dels seus empleats i ha afegit que cap membre de la seva plantilla va trucar a la policia.

"Sempre hem tingut una experiència agradable amb el senyor Bieber quan ve al Serafina", ha indicat aquest representant del restaurant.