L'actriu Angelina Jolie admet els «moments difícils» pels quals travessa per la seva separació de Brad Pitt però insisteix que sempre seran «una família». L'actriu i directora, de 41 anys, va fer aquestes declaracions en una entrevista a la cadena britànica BBC a Cambodja, amb motiu de l'estrena de la seva última pel·lícula com a directora, First They Killed My Father, sobre el genocidi cambodjà.

«Som una família i sempre serem una família, passarem per aquest moment i esperem ser una família més forta per això», va manifestar l'actriu, que va trencar amb Pitt el setembre passat, després de deu anys de festeig, dos de matrimoni i sis fills en comú, tres de biològics i tres d'adoptats.

Jolie va reconèixer que el seu entorn i la seva família estan passant per «moments difícils» i que ara està centrada en els seus fills. Maddox, Pax, Zahara, Shiloh i els bessons Knox i Vivienne, són els sis fills de la parella, mundialment coneguda amb el sobrenom de «Brangelina», dels quals Jolie té la custòdia.

Amb la seva última pel·lícula, l'actriu ha volgut retre homenatge a Cambodja, terra natal del seu fill gran, Maddox, que va presentar a Siem Reap, al nord-oest del país, el passat dissabte. «Volia comprendre el que els pares del meu fill van poder haver passat i volia conèixer-lo millor i volia conèixer aquest país millor i espero haver fet honor a aquells que van sobreviure», va dir la directora en una roda de premsa.

El film, coproduït pel director cambodjà nominat a l'Oscar Ritthy Panh i distribuït per la plataforma de televisió a internet Netflix, és una adaptació de les memòries de l'activista cambodjana Loung Ung durant els anys que van governar els Khmers Rojos (1975-1979).