L'artista Ana Isabel García, més coneguda pel seu nom artístic, Gata Cattana, ha mort aquest dijous a Madrid als 26 anys a causa duna complicació cardíaca", segons ha anunciat la seva oficina de representació en un comunicat.

Considerada com una del les veus més prometedors del hip hop espanyol, aquesta cantant i poetessa a qui es comparava amb La Mala Rodríguez preparava en l'actualitat el seu primer disc, 'Banzai'.

El seu àlies artístic procedeix de Cattana, duo que va formar a l'inici de la seva carrera, on ja va donar mostres de potents posades en escena. Va ser el 2013 quan va publicar el seu primer enregistrament en solitari, l'EP "Áncoras", que va seguir un recopilatori titulat "Inédiots 2015".

Politòloga amb un màster en Política Internacional, el passat mes de novembre va publicar a més el seu primer poemari, 'La Escalera de Mohs'.

"Desde Taste the Floor, companyia que representava l'artista, volem mostrar el nostre més gran pesar i dolor per aquesta trista notícia, i enviar tot el nostre suport i afecte a familiars, amics i seguidors de la inoblidable Gata Cattana", assenyala el comunicat.