Robert Kelly, l'expert que va ser interromput pels seus fills durant una entrevista televisiva que s'ha fet viral, ha explicat ara que creu que el vídeo és un èxit perquè la seva «vida real va saltar a la pantalla». «Estic sorprès que la història segueixi i segueixi, ha estat una bogeria», va admetre l'acadèmic nord-americà resident a Busan (Corea del Sud) durant una roda de premsa en companyia de la seva dona sud-coreana, Kim Jung-a, i els seus fills Marion, de 4 anys, i James, de vuit mesos. Els quatre van protagonitzar la setmana passada un vídeo que ha acabat arrasant a les xarxes socials.

«Crec que l'èxit del vídeo és que la meva vida real va saltar a la pantalla, esquinçant de cop tota la imatge solemne que havia creat per a l'entrevista», va explicar ahir Kelly en l'acte a la universitat de Busan, on és professor de Ciències polítiques i Diplomàcia.

Durant l'entrevista a Kelly realitzada per videoconferència divendres passat i retransmesa en directe per la BBC amb motiu de la destitució de la presidenta sud-coreana, Marion va aparèixer sobtadament en pantalla, seguida pel seu germà petit en un caminador i, finalment, Kim, que va acabar traient còmicament els nens de pla. «No ens vam enfadar (amb els nens). El primer que vam pensar és que tot va ser un desastre i que mai més em trucaria cap televisió. De seguida vaig escriure a la BBC dient-los que entendria que no em volguessin entrevistar de nou», va afegir Kelly.

En tot cas, va admetre que el vídeo és «una escena amb la qual molts pares treballadors poden sentir-se identificats» i també va assegurar divertit que, malgrat el seu nerviosisme en pantalla, «portava pantalons» durant l'entrevista, encara que va reconèixer que vestia uns texans que no anaven a joc amb el vestit i la corbata que lluïa.