L'exjugador dels Ravens de Baltimore Todd Heap accidentalment va colpejar i va matar la seva filla de tres anys d'edat el divendres a la tarda, quan movia la seva camioneta.

La Policia de Taula (Arizona) va indicar que l'accident va ocórrer a l'entrada de la comunitat anomenada Las Sendas. Les autoritats van respondre a l'avís d'accident a les 15.45 de la tarda.

Segons aquestes mateixes fonts, la nena estava al camí d'entrada de casa seva quan Heap va moure la camioneta cap endavant i la va colpejar. La menor va ser traslladada immediatament a un hospital local, on més tard va morir.

Todd Heap, de 37 anys, no va ser detingut, ja que segons la policia tot indica que es tracta d'un accident. Els oficials també van descartar que l'exjugador estigués sota els efectes d'alguna substància. Tot i això, la policia ha obert una investigació per acabar d'aclarir els fets.

Heap va jugar 10 temporades per als Ravens després de ser seleccionat en la primera ronda del draft del 2001, i dos amb els Cardinals d'Arizona, abans de retirar-se el 2012 després de no poder recuperar-se de diverses lesions.