A l'hora de fer el canvi d'armari i treure a la llum la roba estiuenca, trobem que el biquini que vam fem servir l'any passat -i fa dos fins i tot- té els colors gastats, està una mica cedit o senzillament ja no ens agrada tant com abans.

Així que decidim que per a aquest període estival ens en comprarem un de nou, perquè de la mateixa manera que amb la resta de l'armari, també volem estar a l'última pel que fa al vestit de bany i tenir-ne un dels que causaran furor aquesta temporada de primavera -estiu 2017.

Doncs bé, el primer que ha de saber tota aquella interessada en renovar el seu vestit de bany és que aquest any s'imposa amb claredat el vestit de bany d'una peça. Els bodies han estat oblidats durant tots els anys 2000, però ara es veuran molt més. Estan de tornada, i vénen amb característiques molt concretes pel que fa a disseny i color.

Els dissenys han de ser variats, però dos trets acapararan l'atenció: primer, alguns escots molt prominents; i segon, que el retorn de la sèrie 'Els vigilants de la playa' aquest estiu en forma de pel·lícula posarà molt de moda també que aquests banyadors d'una sola peça tinguin forma' High leg' a la zona de l'engonal, com els que portava Pamela Anderson en la sèrie dels anys 90. els dos tocs es combinen en un sol body molt més atrevit i modern.

Pel que fa als estampats, predominen els alegres i colorits abans que els llisos o més plans. Els patrons naturals seran el més chic, sobretot els florals. Aquests impregnaran les nostres peces d'un toc retro molt en voga.

Però si et negues a que la teva panxeta es quedi tapada del sol aquest estiu, també hi ha noves tendències en bikinis, és clar que sí.

Les calcetes es contagiaran de l'efecte 'Baywatchers' i també s'apropiaran d'aquest disseny tan sexy més elevat per sobre del maluc. Pel que fa a les parts de dalt, prometen donar guerra amb forma de top, o amb coll'halter', que és el mateix. Seran l'últim crit. L'escot no ens agafarà color, però són molt elegants.

En els escots i també els laterals de tant calcetes com de bikinis, es guarniran amb cordons i tires creuades.

Finalment, els volants es veuran tant en bikinis com en banyadors.