Peter Dinklage, el popular Tyrion Lannister de la sèrie Joc de trons, serà el protagonista del pròxim anunci de la campanya «Mediterràniament», sota les ordres del director Raúl Arévalo, segons ha informat Estrella Damm. D'aquesta manera, Dinklage se suma a la llista d'actors internacionals que han participat en els curtmetratges produïts per la marca de cervesa per a la seva campanya d'estiu, com Jean Reno o Dakota Johnson.

Dinklage és un actor que compta amb una dilatada carrera en cinema, teatre i televisió, encara que ha estat el seu paper de Tyrion Lannister a Joc de trons el que li ha permès guanyar dos premis Emmy i un Globus d'Or.

Arévalo dirigeix el que serà el tercer curtmetratge de la saga «Mediterràniament», que va començar amb Alejandro Amenábar ( Vale) i va seguir amb Alberto Rodríguez ( Las pequeñas cosas).

Arévalo ha estat premiat recentment amb un Goya al millor director novell per Tarde para la ira, que també va rebre el Goya a la millor pel·lícula i al millor guió original. En la seva trajectòria com a actor compta amb títols com Cien años de perdón (Daniel Calparsoro) o La Isla Mínima (Alberto Rodríguez).