L'actor i escriptor nord-americà Viggo Mortensen, que avui participarà en la Setmana de la Poesia de Barcelona al costat del poeta argentí Fabián Casas, amics i tots dos seguidors del San Lorenzo, van compartir ahir amb la premsa la seva passió per la poesia i pel futbol, dos mons paral·lels, diuen.

Mortensen i Casas protagonitzaran avui una lectura de poemes en la seva primera actuació junts que porta per títol Dos cuervos, un títol que al·ludeix, va explicar l'actor, a l'apel·latiu que es dedica als seguidors del Sant Lorenzo, «un equip de futbol fundat el 1908 per un capellà amb sotana, Lorenzo Masa. Per tant, no hi ha més misteri, serem dos 'cuervos' que llegeixen poesia».

L'actor que va formar part de la trilogia d' El Senyor dels Anells va revelar davant els periodistes que mai s'havien escoltat llegint poesia fins que es van trobar dimecres a Barcelona. «Vam comprar una caixa de Los Soprano i vam veure una temporada i no vam començar fins a la nit a treballar de veritat», va dit Mortensen, preocupat per aquesta lectura, perquè «sempre vols comunicar bé amb la gent».