Amb els cabells curts, amb un físic envejable i amb un aspecte molt saludable. Així hem vist a Macaulay Culkin en les últimes imatges publicades de l'actor aquesta setmana per la premsa nord-americana. L'actor de 36 anys va ser captat pels paparazzis diumenge passat abandonant el restaurant Craig (Los Angeles), on va compartir un sopar romàntic amb la que podria ser la seva nova parella: Brenda Song.

L'intèrpret trenca completament amb l'aspecte descurat que li havia fet semblar molt més gran i més desmillorat aquests últims anys i ens deixa bocabadats amb una millora física que segur no passarà inadvertida per als productors de Hollywood. Serà la cantant i actriu la instigadora d'aquesta 'metamorfosi'?

Tots dos s'han conegut gràcies al rodatge de 'Changeland', l'òpera prima de l'actor Seth Green, que suposa a més el primer treball interpretatiu de l'estrella cinematogràfica en 10 anys. "Em sento com en un somni a l'estar filmant a Tailàndia amb un increïble equip i amb alguns dels meus amics propers", va assenyalar Macaulay en una entrevista.

El padrí de Paris Jackson va estar casat durant quatre anys amb Rachel Miner i va mantenir després una llarga relació amb Mila Kunis. El seu últim romanç conegut va ser Jordan Lane Prince, amb la qual va començar a sortir el 2013. Per la seva banda, la protagonista d'Hotel Dulce Hotel: Les aventures de Zack i Cody (Disney) va arribar a estar promesa amb el germà rocker de Miley Cyrus, Trace, però aquell romanç de cinc anys va acabar el juny de 2012.

El passat 23 de juliol, Culkin va retre homenatge a l'actor John Heard, que va interpretar al seu pare en la saga "Sol a casa", que el va llançar a la fama amb tan sols 10 anys. "Tu sempre seràs el meu pare. No importa el que passi! El teu fill, Kevin. #RIP John Heard #SoloEnCasa sempre serà un bonic record per a tots nosaltres", va escriure l'intèrpret després de conèixer la trista notícia de la mort de l'actor, quan es recuperava en un hotel d'una recent operació d'esquena.