L'artista gironina Rita Valero està immersa en la presentació del seu 2n disc, Contigo. Aquest segon treball discogràfic ha estat produït per Marc Martin, gravat a l'Estudi La Vall (Barcelona), masteritzat a Sterling Sound de Nova York per Alex Psaroudakis, i editat per la companyia discogràfica MMMMusic.

Amb un perfilat estil que crea diferents atmosferes i fusiona amb gran fluïdesa ritmes de swing, soul, bossa i blues, el passat dia 16 va presentar el treball a Santa Cristina d'Aro.

En la gravació d'aquest segon disc han col·laborat artistes com Pep Poblet al saxo, Pau Vázquez (Blaumut) al violí, José Domenech al piano. També ha comptat amb les bases de la guitarra de Jordi Carles, el baix de Jordi Carreras i la bateria d'Àlex Gaspa. I hi col·labora el MC de Cultura Urbana Mokro.

L'artista tot just acaba de tornar de la seva gira promocional per Madrid, on ha actuat a la mítica sala madrilenya Libertad 8.

Diplomada en Música, llicenciada en Filosofia i graduada en Educació Infantil, Valero combina el seu projecte musical personal, amb doblatges, conferències, docència i tallers sobre filosofia.