La saga de ciència-ficció Star Wars prepara una pel·lícula que girarà entorn del personatge del jedi Obi-Wan Kenobi, segons ha informat The Hollywood Reporter. Billy Elliot (2000), Las horas (2002) i El lector (2008). Segons explica el portal informatiu, citant fonts properes als responsable de producció de la saga, encara no hi ha actors contractats ni un guió per a la pel·lícula sobre Obi-Wan Kenobi, un projecte que durant anys ha estat objecte de rumors i especulacions per part dels seguidors de Star Wars.

Obi-Wan Kenobi és un dels personatges més carismàtics de la saga ideada per George Lucas des de la seva primera aparició a Star Wars IV - Una nueva esperanza (1977). En aquesta cinta va ser interpretat per l'actor Alec Guinness. El rol va adquirir un major protagonisme en la segona trilogia, quan Ewan McGregor va encarnar a un jove Obi-Wan Kenobi en les tres pel·lícules.

L'any passat es va presentar Rogue One (2016), mentre que el maig de 2018 s'estrenarà una cinta centrada en el personatge de Han Solament, que va popularitzar l'actor Harrison Ford.