L'actriu Eva Longoria presentarà el proper 13 de setembre la seva primera col·lecció durant la Setmana de la Moda de Nova York, segons va anunciar ahir Sunrise Brands, la firma amb la qual ha col·laborat en el seu desenvolupament. «La Col·lecció Primavera 2018 encarna l'estil segur en si mateix, clàssic i femení d'Eva, que es reflecteix a través de tots els seus dissenys», va assenyalar la consellera delegada de l'empresa, Rachael Barnard, en un comunicat.

Els talls relaxats en vestits, texans i altres peces dominen aquesta primera aposta de Longoria, segons Sunrise Brands, que destaca els teixits suaus i la barreja de tons naturals i tropicals i d'estils clàssics amb tocs moderns. «Volia crear una línia bella que faci a les dones amb tota mena de siluetes sentir empoderades», va explicar l'actriu nord-americana.

La col·lecció inclou també una línia de peces informals com pantalons d'exercici i samarretes batejada #SETLIFE i que busca la seva inspiració en el treball interpretació i direcció de Longoria. Els preus busquen una gamma assequible i oscil·len entre els 29 i els 129 dòlars (de 24,6 a 109 euros), segons Sunrise Brands.

A la seva web, Longoria assenyala que crear aquesta col·lecció sempre havia estat «un somni» i assegura que porta cosint des que tenia set anys. «Hem buscat a tot el món diferents teles, colors i estampats per crear una línia que tota dona pot vestir. Crec que si una dona està còmoda amb el que porta posat se sentirà segura d'ella mateixa», subratlla l'actriu.