Una jove del col·legi L'Assumpció d'Alcantarilla (Múrcia) ha denunciat haver patit una agressió per part de cinc dones, han informat fonts pròximes.

L'episodi va tenir lloc el passat dia 10, dimarts, a les instal·lacions del centre escolar, ubicat al carrer Madre de Dios del Carmen de l'esmentat municipi.

Com a conseqüència de l'agressió, la noia pateix blaus, esgarrapades i contusions, especialment a la cara, el coll i un braç.

Les mateixes fonts han explicat que la víctima és treballadora del centre, una monitora. Li va renyar a unes alumnes i arran d'això es van presentar al col·legi cinc parents d'una de les nenes, que la van agredir. Van arribar a arrossegar-la dels cabells pel pati.

La monitora havia demanat a les alumnes que no es posessin menjar del menjador en un tàper.

Segons el testimoni de la víctima, les agressores són cinc dones d'ètnia gitana, membres d'una mateixa família. La jove ha presentat denúncia davant la Policia Nacional, que s'ha fet càrrec del cas.

Una portaveu del Cos va confirmar que s'han identificat a quatre dones com a presumptes agressores: la mare de la menor, la germana i dos familiars més. Aquestes persones no han estat detingudes.