Agents de la Policia Nacional han detingut un home, de 33 anys d'edat i sense antecedents policials, com a presumpte autor d'un delicte d'abandonament de menor després de deixar al seu fill, de 8 anys d'edat, en un cotxe per anar a una sala de Bingo en Arrecife (Lanzarote).

La detenció es va produir després que diverses trucades al telèfon 091, de veïns d'un carrer d'Arrecife, alertessin que a l'interior d'un cotxe estacionat hi havia un nen, de curta edat, plorant i demanant ajuda, segons ha informat la Policia Nacional en nota de premsa.

Posteriorment, els agents es van desplaçar immediatament al lloc on van trobar el menor tancat a l'interior d'un cotxe i al preguntar-li pel seu pare, el menor va respondre que "s'havia anat al Bingo feia molta estona i tenia molta por".

Així, després d'obrir els agents el vehicle, aquests es van fer càrrec del nen fins a localitzar finalment al pare, que va reconèixer haver deixat al seu fill per anar a una sala de bingo situada a uns 100 metres del lloc.

Els fets s'han posat en coneixement de la Secció de Menors de la Fiscalia Provincial de Las Palmas i el menor es troba amb la seva mare. Finalment, instruït el corresponent atestat policial, va ser remès a l'autoritat judicial competent.