El Jutjat de Violència sobre la Dona de Telde (Gran Canària) han decretat la llibertat provisional per a Carlos Navarro, 'El Yoyas', com a presumpte autor dels delictes de coaccions en l'àmbit familiar, maltractament, amenaces i vexacions injustes, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Canàries (TSJC).

Així mateix, a l'ex concursant de Gran Hermano se li ha imposat mesura d'allunyament de la seva parella i fills, a més de la prohibició de residir a l'illa de Gran Canària, on va ser detingut després de produir-se un incident a l'habitatge de la seva parella, la també exparticipant del programa Fayna Bethencourt, situada a la localitat de Pozo Izquierdo.

Per la seva banda, la fiscal ha sol·licitat la transformació de les diligències urgents en prèvies en no mostrar l'acusat la seva conformitat en el judici ràpid.

La Guàrdia Civil ha explicat a Europa Press que 'El Yoyas' va ser detingut durant la matinada i acusat d'un suposat delicte de coaccions en l'àmbit familiar, passant la nit arrestat a la Comissaria de Vecindario i declarant aquest dijous en seu judicial.

Tots dos es van conèixer en la segona edició de Gran Hermano, de la qual Navarro va ser expulsat per la seva actitud violenta, fa ja 17 anys. El sobrenom del 'Yoyas', precisament, li ve per la seva propensió a llançar amenaces, com es va evidenciar en el reality de Mercedes Milá. La parella té dos fills en comú i estava separada.