Dijous es va presentar a la Sala Polivalent de la Casa de la Cultura de Loret de Mar el Calendari Interreligiós del municipi. També hi va haver una xerrada a càrrec d'Ignasi Moreta, professor, editor i comissari de l'any Panikkar. Es va tractar d'un acte emmracat en el cicle «Pluralisme, Convivència i Religió», que alhora està integrat en el projecte de sensibilització «Lloret, mar de cultures», un espai de trobada que té com a objectiu sensibilitzar la ciutadania.

En aquest acte, que forma part dels actes organitzats al llarg del tot l'any al voltant de la figura de Panikkar a diferents indrets, es va poder conèixer de primera mà tot l'extens llegat que va deixar en Raimon Panikkar al voltant del diàleg interreligiós.

En finalitzar l'acte es va presentar la nova edició del Calendari Interreligiós de Lloret de Mar 2018, que vol ser un eina per apropar als veïns i veïnes del municipi, i en qual que es recullen les festivitats de l'església catòlica, l'església evangèlica, l'ortodoxa, de l'hinduisme, l'islam, el sikhisme i el judaisme.