Després de setmanes de rumors, finalment ja és oficial: Brad Pitt i Leonardo DiCaprio protagonitzaran el nou film de Quentin Tarantino. Serà la novena pel·lícula del cineasta nord-americà, que portarà per títol Once Upon a Time in Hollywood i que, amb els famosos assassinats instigats per Charles Manson com a teló de fons, veurà la llum als cinemes a l'agost del 2019.

El director de Pulp Fiction ha definit la seva propera cinta com «una història ambientada a Los Angeles el 1969, al moment àlgid del Hollywood hippie». Els protagonistes de la trama són Rick Dalton (Leonardo DiCaprio), una antiga estrella d'una sèrie de televisió de l'Oest, i el seu doble d'acció, Cliff Booth (Brad Pitt). «Tots dos intenten triomfar en un Hollywood que ja ni tan sols reconeixen. Però en Rick té una veïna molt famosa... la Sharon Tate», afirma el mateix Tarantino en un comunicat recollit per The Hollywood Reporter.

«He estat treballant en aquest guió cinc anys, a més d'haver viscut al comtat de Los Angeles tota la meva vida, inclòs durant el 1969, quan tenia set anys», ha assenyalat el director.

«Estic molt emocionat d'explicar aquesta història sobre Los Angeles i un món de Hollywood que ja no existeix. I no podria estar més content de comptar amb DiCaprio i Pitt en els papers de Rick i Cliff».

Brad Pitt va treballar amb Tarantino el 2009 a Maleïts malparits, film que va recaptar més de 321 milions de dòlars a tot el món i va aconseguir vuit nominacions als Oscar de les quals va aconseguir finalment dues estatuetes. Per la seva banda, el director va comptar amb DiCaprio per a Django Desencadenat el 2012, cinta que es va emportar cinc nominacions i dos premis de l'Acadèmia.

Altres noms com Margot Robbie, per al paper de Sharon Tate, Al Pacino o Tom Cruise han sonat per interpretar rols principals en el novè film de Tarantino.

L'estrena de Once Upon a Time in Hollywood està previst pel 9 d'agost del 2019, coincidint amb el 50è aniversari de la mort de Tate.