El Teatre-Museu Dalí de Figueres ha posat a la venda a través d'internet totes les entrades per tal de poder accedir a les instal·lacions. Després d'haver fet un període de prova des del mes de gener fins al març, la Fundació Gala-Salvador Dalí ha decidit tirar endavant la mesura.

A més, a la façana del Museu s'hi ha instal·lat un tòtem informatiu que mostra la disponibilitat d'entrades per al mateix dia que es fa la visita i que es poden comprar a la taquilla del Museu o a través de dispositius mòbils. Aquest canvi permetrà que els visitants no hagin de fer cua a l'hora de visitar l'espai.

A banda d'això, s'ha allargat també la temporada alta, que fins ara era de juliol a setembre, i passarà a ser d'abril i setembre. Durant aquest període, el Museu Dalí obrirà les portes de les nou del matí fins les vuit del vespre (amb un últim accés a un quart de vuit). Amb la mesura, es busca poder atendre la demanda de grups escolars i repartir el nombre de visitants per donar una millor qualitat de visita.