El futbolista del FC Barcelona Leo Messi ha decidit ampliar la seva marca hotelera MiM a Eivissa amb l'adquisició de l'antic hotel Es Vivé de ses Figueretes. El jugador del Barça expandeix així la seva inversió hotelera, que va iniciar amb un establiment a Sitges.

L'hotel serà la seu d'una de les famoses festes del cèlebre i exlussiu 'Skirt Club', un grup privat amb més de 9.000 membres a tot el món que organitza festes privades d'alt contingut sexual. Dins de l'agenda de l'Skirt de 2018 hi ha més d'una vintena d'esdeveniments programats a tot el món: 8 d'abril a Xangai, 28 d'abril a Berlín, 23 d'agost a Londres... totes elles d'un dia de durada. A excepció d'Eivissa, que serà un cap de setmana sencer (del 18 al 21 d'octubre) a l'hotel MiM.

Tal com explica la web del club, va ser creat en 2014, i l'objectiu és l'empoderament sexual de la dona. Afegeix que els seus membres són fèmines heterosexuals, bisexuals o lesbianes que volen experimentar sexualment amb unes altres, i que per això està prohibida l'entrada als homes a qualsevol d'aquestes festes.

El MiM Eivissa Es Vivé va ser redissenyat per Sean Cochrane i ha estat guardonat per la seva imatge. Compta amb 52 habitacions i múltiples serveis VIP. Així és l'establiment