La 28a edició de la Barcelona Bridal Fashion Week (BBFW), que aterrarà a la capital catalana entre el dilluns 23 i el diumenge 29 d'abril, consolida la seva aposta per la internacionalització i en aquesta cita del 2018 presentarà fins a 25.000 vestits de 370 marques participants, un 68% de les quals procedeixen d'altres països.

Segons va explicar ahir la directora de l'esdeveniment, Estemaría Laruccia, durant 7 dies «es donaran cita a Barcelona negoci, tendències i creativitat» fent de la ciutat comtal «una capital mundial de la moda nupcial». Per a Laruccia, un dels valors més destacables del saló és la «representativitat» de l'oferta i la demanda que s'exposen a Barcelona respecte a l'oferta i la demanda globals, la qual cosa fa de la BBFW un espai «útil per al sector».

Destaca com a novetat en aquest any la celebració dels Elle International Bridal Awards 2018, que han escollit la capital catalana com a seu per a la seva segona edició i que es lliuraran en una cerimònia presentada per l'actriu espanyola Rossy de Palma el 27 d'abril en el paranimf de l'Edifici Històric de la Universitat de Barcelona. També la BBFW atorga una importància especial aquest any al «talent jove» amb l'objectiu de «donar llum i empenta» als creadors que estan començant en el sector o que, després d'anys de treball en el seu propi taller, volen ara fer el salt a la indústria.

D'una altra banda, el saló comptarà aquest any amb la presència dels estudiants del màster en moda nupcial de l'Institut Europeu de Disseny.