La combinació guanyadora del sorteig d'Euromillones d'avui dimarts 8 de maig de 2018 és la formada pels números 17, 25, 35, 39 i 44. Les estrelles han anat a parar al 2 i al 5.

La recaptació del sorteig ha ascendit a 39.915.332,60 euros.

En el sorteig d'Euromillones d'aquest dimarts hi ha una butlleta encertant de primera categoria (cinc números i dues estrelles) que ha estat validada a Àustria. El guanyador percebrà un premi unitari de 45.566.998 euros.

A Espanya, hi ha una butlleta encertant de tercera categoria, premiat amb 26.230 euros.

En el sorteig d'Euromillones de divendres es posarà en joc un pot de 17 milions per als encertants de primera categoria, segons ha informat Loteries i Apostes de l'Estat.

Què és l'Euromiliones?

El sorteig d'Euromillones se celebra cada dimarts i divendres i hi participen ciutadans de diversos països del continent europeu: Àustria, Bèlgica, Espanya, França, Irlanda, Luxemburg, Portugal, Regne Unit i Suïssa. El primer sorteig es va celebrar al febrer de 2004 en un saló de París. A cada país, s'encarrega de la gestió d'aquest joc l'organisme pertinent de loteria i apostes.

Cada aposta té un preu de dos euros i mig a la majoria dels països i consisteix a seleccionar 5 números entre l'1 i el 50 i dues estrelles, entre els números 1 i 11. Guanyen el màxim premi els encertants de tots els números, tot i que també reben premi aquells que encertin cinc números i una o cap estrella, quatre números i 2, 1 o cap estrella, tres números i 2,1 o 0 estrelles, dos números i 2, 1 o 0 estrelles; i un número i les dues estrelles.

Els premis, més enllà del pot generat, es quantifiquen en funció de la participació de cada país. No és fàcil encertar el gran premi del pot, però quan s'aconsegueix arriba a xifres astronòmiques. Per exemple, a Espanya, el 6 d'octubre de 2017, una butlleta segellada a un despatx de loteria i apostes de Jinamar (Gran Canària) va obtenir un premi de 190 milions d'euros.