Una de les opcions que el Girona havia estudiat per resoldre la falta d'instal·lacions és el camp del Puig d'en Roca, propietat de ?Benestar Social, que es troba abandonat des de fa temps. L'Ajuntament, segons va confirmar ahir la regidora d'Esports Isabel Muradàs, ja ha iniciat les gestions amb la Generalitat per fer un conveni de cessió "però aquests tràmits sobre aspectes patrimonials van molt lents". Muradàs havia parlat d'aquesta possibilitat amb l'anterior junta directiva que presidia Joaquim Boadas i ara es vol reunir amb el nou dirigent, Francesc Rebled, per saber si encara hi estan interessats.

La instal·lació es troba en força mal estat perquè des de fa temps ha caigut en desús. Durant una època havia sigut el camp de la Penya Doble Set, però ara hi creixen les males herbes i, a banda d'actuar al terreny de joc, que és de terra i d'unes mides que caldria ampliar, també caldria una inversió per adequar els vestidors. La idea inicialment pactada entre l'Ajuntament i el club és que el consistori negociï amb la Generalitat un conveni de cessió per un ampli període de temps per tal que, tot seguit, el Girona en pugui fer els usos que li calguin.

La disponibilitat d'aquest nou camp, però, és encara llunyana perquè primer s'ha de fer el conveni entre la Generalitat i l'Ajuntament i, tot seguit, caldria un temps per reformar tot l'espai.