Javi López va estrenar-se ahir a la banqueta de Montilivi amb un empat in extremis que no deixa el Girona fora del descens. Tot i el resultat, el nou tècnic blanc-i-vermell va marxar ahir de l'estadi "satisfet", però "no pel resultat, sinó pel pas endavant" que, segons ell, va fer ahir el seu equip. "S'han de corregir coses, però m'ha agradat que l'equip hagi competit", va admetre. Segons el barceloní, els seus homes van estar ahir "ordenats, amb voluntat de fer coses davant un equip que defensa bé". "Hem fet moltes coses bones", va afegir. López va definir l'empat com a "just". "Ha sigut un partit equilibrat, amb alternatives a la primera part i un segon temps que ha estat primera part i un segon temps que ha estat totalment nostre". Va destacar que, a la primera part, "el Ponferradina ens ha posat en un compromís jugades ràpides, contraatacs i jugades d'estratègia, però Becerra ens ha mantingut en el partit". A la represa, però, "hem tingut domini, però ens ha faltat profunditat i més presència en el joc aeri. Eloi ha flexionat la seva posició i els hi hem complicat el partit, hem trobat camins".

En referència al gol encaixat, el tècnic va dir que "hem defensat molt malament la falta" però va destacar que "quan semblava que perdríem i patiríem un cop anímic, hem continuat". Abans del servei de banda, el joc es va interrompre, perquè un jugador visitant va allargar les seves molèsties per sortir del terreny de joc i perdre temps. Durant aquests segons, López va indicar als seus homes que servissin la falta endavant, amb l'objectiu de buscar una segona jugada. "Llavors ha aparegut el penal, que ha estat clar", va declarar.

Debut a Montilivi

Ahir va ser la primera vegada que Javi López s'assentava a la banqueta de Montilivi com a local. No obstant això, no va tastar la banca. Va estar tot el partit dempeus i, mostrant signes de lamentació quan alguna acció dels seus homes no eren del seu gust. A la grada, algunes veus no veien amb optimisme el joc gironí. "S'ha de tenir paciència i estar amb l'equip. És normal que hi hagi petits rumors a la grada, però no puc demanar res a l'afició, avui ha estat bé. Si podem sumar entre tots, més forts serem".

L'entrenador va destacar la feina realitzada ahir per Adrià Carmona des de la banda dreta. "Ha fet un gran esforç, feia temps que no jugava i això es paga (va ser substituït per una pujada del bessó dret)". També el va definir com un "noi diferent" i " per això l'hem posat". "Busca a la defensa, és valent, encara al rival i provoca desgast a la defensa".