L'arribada de Gerard Escoda i la marxa sobtada de Sergi Raset no ha estat l'únic canvi que ahir es va viure a Montilivi. El Girona continua reestructurant-se a passos de gegant i el futbol base tampoc s'ha escapat d'aquesta revolució a gran escala. El club anunciava ahir la incorporació del llagosterenc Jordi Mir, un altre home de la confiança d'Oriol Asina, com a nou coordinador de la base. Mir substituïrà així a Jordi González, que es convertirà en el seu adjunt a partir d'ara.

Jordi Mir formava part des de fa dos anys i mig del cos tècnic del futbol base del Vila-real, on ha realitzat diverses tasques, d'entre les quals destaca la de preparador físic del juvenil. Un rol que no li ve gens de nou, ja que és llicenciat en CAFE per l'INEFC. El nou responsable tècnic de la base blanc-i-vermella tornarà així a un dels seus clubs d'origen, ja que en la seva etapa com a futbolista va arribar fins a la categoria cadet del Girona. També ha militat al Llagostera i al Montcada.

Si Alsina va valorar positivament la incorporació de Gerard Escoda a la secretaria tècnica, també va tenir molt bones paraules davant el fitxatge de Jordi Mir. "El conec de fa anys, el vaig tenir com a jugador. Ens anirà molt bé, sobretot pel que fa a la preparació esportiva i a l'hora de coordinar tota la base. És un jove amb moltíssima projecció i també amb ganes de treballar. Entrarà de ple dret al nostre equip professional. És una aposta nova, del tot il·lusionant i estic convençut que sumarà", va valorar.

La seva arribada no comportarà, forçosament, la marxa de Jordi González, el fins ara coordinador de la base, que veurà així rellevat el seu càrrec però que continuarà vinculat al club com a adjunt, treballant colze a colze amb Jordi Mir. "Amb totes aquestes decisions el que intentem fer és muntar una estructura una mica més professional per al club, apostant sobretot per la gent jove, que té ganes d'aprendre, però que també té prou nivell com per estar al Girona. Hem de treballar tots junts des de ja per intentar salvar això", va justificar Alsina.