Albert Quintanas, segon porter del filial i que sovint pren part en els entrenaments del primer equip del Girona, ha rebut una multa del club després que la nit de Cap d'Any acabés detingut, acusat de l'agressió d'un jove de 18 anys, a Banyoles. De moment el jugador s'entrena amb normalitat amb el segon equip i no s'han pres més mesures disciplinàries.

Els fets van passar a les 4 de la matinada de l'1 de gener, prop de la discoteca La Nau. Segons la víctima, Quintanas i un altre noi se li haurien acostat i, amb l'excusa de preguntar-li com ho havien de fer per trobar un taxi, l'haurien agredit i robat. Una estona més tard, mentre una ambulància atenia el ferit, els dos pressumptes agressors haurien tornat a passar per la zona, la víctima els hauria identificat, i la policia municipal de Banyoles els va detenir. Després van ser traspassats als Mossos, que els van posar a disposició judicial.

Quintanas ja ha donat les seves explicacions al club, al·legant que es va veure involucrat en l'incident de manera fortuïta. Tot i això el Girona el va multar per veure's involucrat en un cas com aquest.