Alfons Garcia continuarà al capdavant de la primera plantilla del Palamós, com a mínim fins al final de la present temporada. El tècnic baixempordanès veurà complert així el seu somni i el desig de la plantilla, unànime en aquest sentit, es convertirà en realitat. L'acord va gestar-se dimecres passat al vespre després de la celebració d'una reunió entre el president Joan Pau Pérez amb el mateix Alfons Garcia. No serà fins avui que el club anunciarà la continuïtat d'un entrenador que, ara fa només uns dies, reconeixia que la seva continuïtat era "gairebé segura en un 90 per cent".

L'únic que falta saber és qui exercirà de segon entrenador, un nom i cognoms que probablement avui mateix també sortiran a la llum. D'aquesta manera, Alfons Garcia, si res es torça, seguirà al capdavant d'un equip les regnes del qual va agafar per la precipitada marxa de Jordi Guerrero com a segon del Girona. De moment, els resultats l'avalen: dues victòries en els seus dos partits a la banqueta del degà.

Més gent de la casa

Els lligams entre el Palamós i la Fundació Esportiva Palamós cada vegada es fan més evidents i, si el primer equip baixempordanès cada cop compta més amb joves formats al planter, el club degà del futbol català va anunciar que Joan Mármol s'encarregarà a partir d'ara de la direcció esportiva.

Mármol, que va exercir de segon entrenador en l'època de Jordi Condom com a màxim responsable del primer equip palamosí, actualment és el coordinador del futbol base de la FE Palamós i ara ocuparà una plaça que havia quedat vacant després de la dimissió d'Oriol Alsina, l'actual director esportiu del Girona, entre d'altres càrrecs.

Igualtat en els derbis

El Palamós disputarà aquest cap de setmana el setè derbi contra el Figueres en les tres darreres temporades i ho farà amb els números al seu favor. La Unió intentara evitar el cinquè triomf seguit dels palamosins; en els sis precedents més recents, la igualtat ha estat la tònica dominant amb amb dues victòries per a cada equip i dos empats: 1-1 (Nou Estadi) i 0-0 (Vilatenim) la temporada 2011/2012; 2-0 (Nou Estadi) i 3-1 (Vilatenim) el curs passat; i enguany, 1-3 (Vilatenim) a la Lliga i 2-1 (Vilatenim) en Copa Catalunya.