El 28 de novembre, l'arribada d'Oriol Alsina va ser el primer capítol d'una profunda reestructuració de diversos estaments del club. Des de llavors el club no ha fet més que viure canvis i més canvis. De la direcció esportiva, va passar-se a la banqueta; d'allà, a la secretaria tècnica. Fins i tot la base ha quedat esquitxada per un ball de noms que pot encara no haver cessat. Davant tot plegat, el vestidor blanc-i-vermell intenta estar al marge. S'aïlla. Se centra en la seva feina: entrenar-se i jugar. I, si pot ser, guanyar. Ahir, dos dels capitans de la primera plantilla, Jofre Mateu i Jandro Castro, no només valoraven l'actualitat del primer equip, sinó que també revelaven les impressions del vestidor davant aquesta espècie de revolució que viu l'entitat. Tots dos van coincidir: "No ens afecta". I, si no els afecta, és perquè tots plegats deixen tots aquests canvis en un segon terme.

"Estem tranquils i mirem de no assabentar-nos de tot plegat", confessa Jofre Mateu. El d'Alpicat, com uns quants dels seus companys d'equip, reben la informació a comptagotes i pel que els arriba de l'exterior. Tot i això, tant ell com la resta miren de no fer-ne gaire cas. "No ens soluciona les coses, però tampoc ens perjudica. Hem d'intentar mantenir-nos al marge de tot plegat i l'únic que desitgem és que tot el que s'estigui fent sigui pel bé del club", confessa. Admet, també, que en cap moment ha existit el temor entre els jugadors que els canvis també poguessin arribar a la plantilla. "No hem pensat que pugui afectar algú de nosaltres. No ens ha arribat res d'això, sinó al contrari. Se'ns parla de reforços, sobretot a la davantera. I tenen raó, perquè en moltes convocatòries hem anat sense una referència en atac".

Jandro opina tres quarts del mateix. "Estem centrats a jugar i res més", deixa anar. "Tot el que no sigui esportiu, no ens interessa pas", remata. L'asturià no opina sobre la revolució al club, amb l'estrena d'un nou director esportiu i un secretari tècnic. Assegura que només els afecta el relleu a la banqueta. "No en parlem de tot plegat al vestidor. Personalment, sobretot perquè no miro la premsa ni res d'això. El que hem de fer és dedicar-nos a jugar i també a entrenar-nos. Només podem opinar del canvi d'entrenador i, com és evident, l'hem notat. La resta ens és indiferent. Esperem que no hi hagi més canvis d'entrenador, això vol dir que els bons resultats arriben".