El Girona ha mostrat una lleugera millora aquesta tarda a Riazor, on ha pogut arrencar un empat davant del líder de la Lliga Adelante (0-0). En un partit amb poques ocasions, la millor ha sigut per l'equip gironí, quan als 18 minuts Bordas ha guanyat l'esquena als centrals gallecs per aprofitar una pilota servida per Matamala.

Tot sol davant Lux, la pilota ha acabat al pal perquè el porter del Deportivo l'ha pogut desviar amb la punta de la bota esquerre. Becerra també ha hagut d'intervenir un parell de cops a la primera part, sobretot en accions del portuguès Rudy, l'home més incisiu del Deportivo al primer temps. A la represa el partit ha seguit igualat. López ha introduït Jofre, Eloi i Chando, però no ha trobat la fòrmula de perforar la porteria gallega.

El Girona tanca la primera volta amb 23 punts i continua en llocs de descens, això sí, ara a un punt de la permanència que marca el Barça B (juga demà contra l'Hèrcules). El proper cap de setmana partit clau al camp de l'Alabès, un rival directe per la permanència que avui ha perdut a casa contra el Jaén (1-2).